GOED VOORBEREID VOOR MINDER STRESS

  17/10/2017     Reacties (0)

Een zwangerschap, zeker de eerste, brengt heel wat onzekerheid mee. Je kan deze heel wat verminderen als je de praktische kant goed voorbereidt. Een handig begin hiervoor is dit lijstje van Kind en Gezin. Je vindt er allerlei must haves voor de kamer, de voeding, de verzorging en uitjes met je baby. Eén goede tip alvast: Koop vooraf niet te veel kleren. Je weet immers niet hoe groot je pasgeboren baby zal zijn en hoeveel hij zal wegen. 

Lees meer

DE PERFECTE NAAM

  Kaartjes en Co     10/10/2017     Reacties (0)

Als je begint aan je zoektocht naar de perfecte naam voor je ongeboren spruit, is de site van Kind en Gezin een goede basis. 
Je kan er bijvoorbeeld opzoeken hoe populair je potentiële naam is in Vlaanderen of zelfs in je eigen provincie. Kwestie van te vermijden dat er te veel naamgenootjes in de klas zullen zitten. Om inspiratie op te doen kan je namen zoeken met bepaalde beginletters of bijvoorbeeld de top 100 generen van de populaire of juist originele namen. Een ideale startplek dus voor je zoektocht!
Op zoek naar inspiratie voor een bijzondere naam? Deze mooie en unieke babynamen mochten wij bij Kaartjes en co in 2016 op onze kaartjes drukken... 

Lees meer